Hej! Jeg er Julie Bjørnskov.
Jeg arbejder som selvstændig interaktiv og motion designer i Aarhus og jeg er vild med det! Jeg har en Bachelor i Interaktivt Design fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Jeg brænder for at lave interaktive installationer, Spil, motion design og visuals.
Jeg nyder for at skabe stemninger, finde ind til essensen af historien og udtrykke den via lyd og billeder. I den kreative proces forsøger jeg at udfolde alle kreative aspekter ved både at kombinere analoge og digitale medier og udforske nye teknologier. Jeg elsker at finde inspiration i hverdagens finurlige øjeblikke og gribe den charme der sker lige nu og her.
Kreativt, produktivt og struktureret menneske
Jeg er et kreativt, produktivt og struktureret menneske der er vild med at lege og eksperimentere i arbejdsprocessen. Når jeg designer, går jeg meget op i processen og forsøger at udvikle en lang række ideer og prøve vilde og abstrakte ting af inden jeg ender ud i et færdigt koncept. Jeg bruger gerne meget tid på at finde frem til en løsning der løser problemet på en anderledes og unik måde samtidig med at den udfordrer problemet. Især muligheden for at være nysgerrig og lære om nye emner sætter jeg stor pris på i denne proces

Musik & lyd er en betydningsfuld del i mine visuelle projekter.
Musikken har også altid været vigtig del af mit liv, og her er det især muligheden for at sætte en stemning der fascinerer mig og det at kunne udtrykke følelser. Jeg har spillet musik siden jeg var helt lille. I alle mine visuelle projekter fylder lyd og musik også en stor del - for mig er de to ting uadskillige.
Som designer har jeg især arbejdet med: 
    - Interaktive kunst installationer
    - Kreativitet, idé og konceptudvikling
    - Motion Graphics / Animation
    - Illustration
    - Escape rooms og spil
    - Virtual Reality
    - Visuelle identiteter
Samarbejdspartnere
Jeg har bl.a. samarbejder med, Zetland, Aller, Mastiff, Redux, OTW, Strong productions, CPH Artrun, New Moments Games, Danmarks medie- og journalisthøjskole, Dark Matters, Khora VR, CPH:DOC, CPH transform, R3, Elixum, Køge bibliotek, Clio online, AV form, Kulturministeriet.  
Back to Top